Logistiikan toimihenkilöt
Paikallistoiminta

Paikallistoiminta

 

 

Valtakunnallisesti paikallista toimintaa

 

Logistiikan toimihenkilöt ry paikallistoiminta

Logistiikan toimihenkilöt ry:n kivijalka on paikallisessa toiminnassa, paikallistoimikunnat valitsevat keskuudestaan ehdokkaat yhdistyksen hallitukseen ja järjestävät toimintaa sekä tapahtumia alueensa jäsenistölle.

Kahdellatoista paikallistoimikunnalla yhdistys pystyy vaikuttamaan alueellisesti koko Suomessa. Oman alueen syyskokouksessa valitaan paikallistoimikunnan tai paikallisosaston toimijat seuraavaksi toimikaudeksi toteuttamaan alueen toimintaa.

Yhdistyksen hallitus valitsee paikallistoiminnan valiokunnan, jonka tehtävänä on paikallistoiminnan ohjaaminen, avustaminen ja valvonta sekä raportointi hallitukselle. Paikallistoiminta rahoitetaan yhdistyksen varoista.

Paikallistoimikuntien ja -osastojen alkuperäiset pöytäkirjat, raha-anomukset yms. toimitetaan paikallistoiminnan valiokunnan puheenjohtajalle. Tilitykset lähetetään Logistiikan toimihenkilöt ry:n taloudenhoitajalle. 

 

ERTO:n aluetoiminta/aluejärjestöt

Jokainen Logistiikan toimihenkilöiden jäsen kuuluu asuinpaikkakuntansa perusteella myös ERTO:n aluejärjestöön. ERTO:n aluejärjestöt järjestävät ertolaisille tapahtumia ja toimintaa: virkistystä, koulutusta, teatterikäyntejä, shoppailureissuja, kokouksia, seminaareja ym. Aluejärjestöt ovat aktiivisia myös jäsenhankinnassa ja järjestävät erilaisia ERTO tutuksi – tempauksia. ERTO:n aluejärjestöjen yhteystiedot löydät tästä.

  

Paikallistoiminta on hyvä tapa lähteä mukaan yhdistystoimintaan.

Tuo kaverisikin mukaan rakentamaan parempaa ammattiyhdistystä!

 

Liity sähköisesti jäseneksi
 
Etusivu  |  Yhdistys  |  Jäsenyys  |  Edunvalvonta  |  Toiminta  |  Mökki  |  Ota yhteyttä  |  40 vuotta   |  Sivukartta
 
Logistiikan toimihenkilöt

Logistiikan toimihenkilöt ry

Ratavartijankatu 2 B

00520 Helsinki

puh 09 613 231
fax 09 6132 3202

ilmoitukset ja palaute osoitteeseen
logistiikan.toimihenkilot(at)erto.fi

Logistiikantoimihenkilöt Instagramissa

Erto