Logistiikan toimihenkilöt
Nuoriso

Nuoriso

 

 

Tulevaisuuden tekijät

Uudet logistiikka-alalle tulevat toimihenkilöt sekä alaa opiskelevat ovat Logistiikan toimihenkilöille vähintäänkin yhtä tärkeitä kuin nykyiset jäsenemme. On tärkeää, että nuoret viimeistään valmistuttuaan ja töihin tultuaan liittyvät liittoon. Tällä turvataan laadukkaiden työehtosopimusten olemassaolo vuosiksi eteenpäin. Haluamme tarjota myös nuorille jäsenille ja logistiikka-alaa opiskeleville vaikutuskanavan yhdistyksen toimintaan. Kun haluat mukaan toimintaan, ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan.

 

Mitä sinä haluat?

Monilla nuorilla on varmastikin hivenen erilaiset odotukset ja käsitykset työelämästä ja sen ehdoista kuin pidempään työelämässä olleilla. Haluamme huomioida nuorten toiveet ja odotukset toiminnassamme sekä työehtosopimuksia neuvoteltaessa.

 

Tapahtumia juuri sinulle

Järjestämme nuorille (alle 36-vuotiaat) jäsenille ja opiskelijoille tapahtumia, sinullakin on mahdollisuus osallistua. Tule vaikuttamaan ja viihtymään kanssamme!

Logistiikan toimihenkilöiden jäsenenä saat osallistua Toimihenkilöliitto ERTOn ja toimihenkilökeskusjärjestö STTKn järjestämään nuorten ja opiskelijoiden toimintaan. Tapahtumia järjestetään alueellisesti ja valtakunnallisesti, joten ota yhteyttä alueesi paikallistoimikuntaan ja seuraa liiton ja yhdistyksen nettisivuja.

 

ERTO nuoret

ERTOn nuoriso- ja opiskelijajäsenistä koostuva ERTO Nuoret kehittää toimintaa yhdessä liiton asiantuntijan kanssa. Mukana on edustaja jokaisesta ERTOn jäsenyhdistyksestä.

ERTO Nuorten tapahtumissa on koulutusta, tekemistä, toimintaa, rentoa menoa, kokemusten vaihtoa, hauskoja hetkiä ja tutustumista muihin ertolaisiin nuoriin. Lisätietoja saat tästä.

 

STTK:n nuorisotoiminta

STTK tarjoaa nuorille jäsenilleen ja työuraansa aloittaville nuorille suunnattuja palveluita, lue lisää STTK:n nuorisotoiminnasta tästä.

 

Liity sähköisesti jäseneksi
 
Etusivu  |  Yhdistys  |  Jäsenyys  |  Edunvalvonta  |  Toiminta  |  Mökki  |  Ota yhteyttä  |  40 vuotta   |  Sivukartta
 
Logistiikan toimihenkilöt

Logistiikan toimihenkilöt ry

Ratavartijankatu 2 B

00520 Helsinki

puh 09 613 231
fax 09 6132 3202

ilmoitukset ja palaute osoitteeseen
logistiikan.toimihenkilot(at)erto.fi

Logistiikantoimihenkilöt Instagramissa

Erto